=> ALGEMENE INFO

Van 1 tot 11 augustus 2022 organiseren wij jaarlijks ons open kamp!

Een open kamp is een concept dat weinig jeugdbewegingen in aanbieding hebben, daarom willen wij er voor zorgen dat elk kind de meest zalige 10 dagen van hun leven kan beleven! Bij ons open kamp zijn natuurlijk onze leden welkom, maar de niet-leden ook. Heb je een neefje of nichtje die ver weg woont maar wel mee op kamp wilt? Dit kan gemakkelijk!

Doorheen het jaar doen wij verschillende acties om de kostprijs van het kamp zo laag  mogelijk te houden. Zo nemen we al enkele jaren verschillende kindjes mee die het thuis iets moeilijker hebben. Op kamp bij Chiro Si-Jo moet en mag geen enkel kind zich daar zorgen over maken!

We nemen iedereen tussen 6 jaar en 18 jaar mee op kamp. De jongste groep (van 6 jaar t.e.m. 9 jaar) komen pas 4 augustus aan, hun kamp duurt dus maar 7 hele dagen. Vanaf de leeftijd van 9 jaar gaat iedereen voor een kleine 11 dagen mee. Voor de ouders lijkt dit misschien een eeuwigheid maar we kunnen u beloven dat uw kind(eren) de tijd van hun leven zullen hebben!

Heb je vragen over het kamp of denk je nood te hebben aan een gesprek met de (groeps)leiding vooraleer je iets beslist? Stuur dan zeker een mailtje naar groepsleiding@si-jo.be of klik HIER voor de contact pagina.

 

=> INSCHRIJVINGEN, KAMPBOEKJE, KAMPTHEMA, ETC

Je kan je inschrijven via DEZE LINK.

!!!LET OP!!!

Je inschrijving is pas compleet als je betaald hebt en als je per ingeschreven kind een MEDISCHE FICHE hebt ingevuld. Je mag dit ingevuld doormailen naar groepsleiding@si-jo.be of in de brievenbus steken van Chiro Si-Jo in de Vredelaan 1 te Kalmthout. Doe dit telkens in een afgesloten enveloppe met naam + Kamp Chiro Si-Jo 2022.

Download HIER een Medische Fiche.

HIER kan je het volledige kampboekje met alle info vinden, bij vragen stuur je een mailtje naar groepsleiding@si-jo.be.

=> UItPAS PARTNER

Sinds kort zijn wij partner bij de UItPAS van de ‘polder tot de kempen’. DIt wilt zeggen dat je bij ons kamp punten kan sparen en dat je, indien je recht hebt op een tegemoetkoming, ook aan 20% van de prijs kan mee doen. Dit blijft logischerwijs allemaal anoniem.

Ons doel na de aansluiting van de UItPAS is zo veel mogelijk kinderen, in welke situatie zij zich dan ook bevinden, mee kunnen gaan met ons kamp! Het lijkt ons meer dan logisch dat elk kind moet kunnen genieten van de zaligste periode van hun zomervakantie!

Wil je meer info over de UItPAS en hoe deze werkt? Of heb je andere vragen hieromtrent? Contacteer ons dan via mail naar groepsleiding@si-jo.be! 

Hier zie je op foto’s hoe ons kamp er zoal uitziet!