Hallo allemaal! 

Hieronder stellen wij met trots onze leidingsploeg voor!

Chelsea Zvanut

Hallo allemaal!
Ik ben Chelsea en ben 18 jaar. Dit is mijn eerste jaar als leiding, maar ik heb er super veel zin in! Ik zit in mijn laatste jaar van het middelbaar en studeer de richting verzorging in Hoogstraten. Mijn lievelingsspel is balleke stamp en wat ik het alleralleraller liefste eet is spaghetti!!

Jonah Blondelle

Hey heyyyy!!!
Mijn naam is Jonah en ben 17 jaar. Dit is ook mijn eerst jaar als leiding. Ik zit in het 5de middelbaar en studeer humane wetenschappen op het heilig hart in kalmthout. Wat ik het allerliefste speel is tikkertje! Mij kan je enorm laten watertanden door een lekkere hamburger, hmmmm

Lotte Claeys

Heeyy!!
Ik ben Lotte en ben 16 jaar. Dit is ook mijn eerste jaar als leiding. Ik zit in het 5de middelbaar en volg de richting gezondheid en welzijnswetenschappen op mater dei brasschaat. Ik speel super graag schipper mag ik overvaren en met lasagne kan je me altijd blij maken!

Flo Boden

Dag allemaal!
Ik ben Flo en ben 16 jaar. Net zoals vele begin ik aan mijn eerste jaar als leiding (waar ik stiekem enorm veel zin in heb!) Ik zit in het 5de middelbaar waar ik net zoals Jonah humane wetenschappen op het heilig hart in kalmthout studeer. Mij kan je heel blij maken met een hele namiddag dikke bertha! Mijn lievelingseten is ook, net zoals Lotte lasagna!

Sien Van Loenhout

Halllooooooo
Ik ben Sien en ben 20 jaar. Ik begin al aan mijn 3de jaar als leiding! Ik zit in mijn 1ste jaar op de universiteit en studeer de richting psychologie in Gent. Wat ik echt het aller liefste speel is dikke pik! Mijn lievelingseten is natuurlijk PASTA!!!

Sophie Simons

Helloooo!!
Ik ben Sophie en ben 17 jaar, Dit is net zoals bij (bijna alle) andere mijn eerste jaar als leiding. Ik zit in het 5de middelbaar. Ik studeer wiskunde moderne talen op het heilig hart in kalmthout. Ik speel meeega graag tik tak boem en net zoals Sien kan je met een lekker bordje pasta me altijd blij maken!

Aaricia Zijlstra

Hey!
Mijn naam is Aaricia en ik ben 18 jaar. Ook ik begin aan mijn eerste jaar als leiding! Ik zit in het 5de middelbaar en studeer net zoals Lotte de richting gezondheid en welzijnswetenschappen. Ik zou het liefst van al de hele zondag vlaggenstok spelen en ondertussen vegetarische hotdogs eten, want ik ben vegetarisch!

Anna De Bakker

Heyheeyy!!
Ik ben Anna en ben 18 jaar. Ook voor mij is dit mijn eerste jaar leiding en ik heb er suuuuuper veel zin in! Ik zit op steiner in het twaalfde (op steiner tellen we door na de basisschool). Ik kan een hele dag kat en muis spelen, zeker als ik een goede portie frietjes op heb!

Garke Sondervan

Heyooooo!
Mijn naam is Garke ik ben 18 jaar oud. Dit is voor mij ook mijn eerste jaar leiding, ik kijk er alvast ontzettend naar uit! Ik zit in mijn 12de (net zoals bij Anna tellen wij door na de basisschool) jaar op Hibernia. Mijn lievelings spel is kampen bouwen! Wat ik het liefst eet is Lasagne.

Hanne Reijgersberg

Hoi pipeloi!
Ik ben Hanne en ben 19 jaar! Ik begin dit jaar aan mijn 3de jaar als leiding (maar vind het nog steeds even fijn!). Ik zit in mijn eerste jaar aan de hoge school en studeer leerkracht kleuteronderwijs op Karel De Grote. Ik zou dagen lang dikke bertha kunnen spelen en eet mijn buikje vol met lekkere frietjes!

Robbe Van Loenhout

Haihai!
Ik ben Robbe en ik ben 21 jaar oud! Dit is voor mij al mijn 5de jaar leiding en 3de jaar groepsleiding! (Ik doe het nog altijd even graag!) Ook ik begin dit jaar aan een nieuwe studie, Bio ingenieur aan universiteit Antwerpen.
Waar ik me ik uren mee kan amuseren is stoelendans, ik hou namelijk van shaken!! Mijn lievelingseten is witloof uit de oven. Toedelssssss