Hallo allemaal! 

Hieronder stellen wij met trots onze leidingsploeg voor!

Anna Kot

Heyhey! Ik ben Anna en ik ben 16 jaar. Dit is mijn eerste jaar als leiding, super spannend dus! Ik zit op Stella Matutina en volg sociaal technische wetenschappen. Samen met Merel ben ik speelclub leiding en ik vind het al mega tof! Ik heb heel veel zin in het komende jaar! Ik kook heel graag en mijn lievelings eten is spaghetti.

Merel Simons

Hoihoi, ik ben Merel. Ik ben 16 jaar en zit al vanaf de speelclub in de chiro, al bijna 11 jaar dus... Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik vind tot hiertoe al mega leuk! Samen met Anna ben ik dit jaar speelclub leiding en daar heb ik heel veel zin in. Ik volg Sociaal Technische wetenschappen op het Stella-Matutina in Wuustwezel. Naast de chiro vind ik het ook leuk om dessertjes te maken of iets te bakken. In heb niet echt een lievelingsspelletje, want alle spelletjes zijn even leuk 🙂 Mijn lievelingseten is vol-au-vent. Ik heb super veel zin in het nieuwe chirojaar, hopelijk jullie ook!!

Chiara Zvanut

Heyhoi! Ik ben Chiara. Ik ben 16 jaar en ik begin aan mijn eerste jaar als leiding! Ik heb er super veel zin in! Ik volg STW op stella matutina in wuustwezel en net als Chelsea werk ik in het weekend in de bakkerij. Als het aan mij zou liggen zouden we alle zondagen woudloperskeuken doen. Lekkeeeer! En het liefst eet ik frietjes met vol au vent.

Lotte Claeys

Hoi! Ik ben Lotte en ik ben 18 jaar. Ik studeer verpleegkunde aan Howest in Brugge. Dit is mijn derde jaar als leiding. Ik ben al speelclub en tito leiding geweest en dit jaar maak ik veel plezier met de rakwi’s! Mijn lievelings chiro activiteit is een bosspel en ik eet heeelll graag pasta!

Chelsea Zvanut

Hey hey, ik ben Chelsea. Ik ben 19 jaar en start aan mijn 3de jaar als leiding en mijn 2de jaar als groepsleiding. Door de week ga ik nog naar school en volg ik de richting Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. In het weekend help ik een handje in de bakkerij. Mijn lievelingsspelletje is dikke bertha. En ik eet heel graag alle soorten pasta met alles erop en eraan! Ik kijk al uit naar komend chirojaar, hopelijk jullie ook!

Fien De Ridder

Hallo allemaal! Ik ben Fien en ik ben 17 jaar. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik kijk er heel erg naar uit. Samen met Chelsea ben ik leiding van de super toffe tito’s. Ik volg sociale technische wetenschappen op het Stella-matutina instituut in Wuustwezel. In mijn vrije tijd ga ik natuurlijk naar de chiro, luister ik veel naar muziek en shop ik graag met mijn vriendinnen… Ik vind een spannende dropping de aller leukste chiro activiteit. Lieve groetjes, Fien.

Jonah Blondelle

Hey! Mijn naam is Jonah en ik ben 19 jaar. Dit is mijn derde jaar als leiding. Samen met Chelsea ben ik de groepsleiding van Chiro Si-Jo. Na twee jaar leiding aan de speelclub gegeven te hebben sta ik nu met Lars leiding van de Keti's en aspi's. De allerleukste activiteit op de Chiro vind ik woudloperskeuken! Dit betekent lekker veel eten!

Lars De Roover

Halllooo! Ik ben Lars en sta samen met Jonah leiding bij de Keti's. Dit is na vele jaren lid zijn in een andere Chiro mijn eerste jaar leiding bij Chiro Si-Jo. Ik kijk er heel hard naar uit om er aan te beginnen. Mijn lievelings spel is dropping. Ik eet heel graag ravioli die ik zelf 3 keer op de grond heb laten vallen, oepsiiieee 🙂