Hallo allemaal! 

Hieronder stellen wij met trots onze leidingsploeg voor!

Flo Boden

Dag allemaal! Ik ben Flo en ben 17 jaar. Ik begin dit jaar aan mijn tweede jaar als leiding! Ik zit in het 6de middelbaar waar ik humane wetenschappen studeer, dit doe ik op het Erasmus. Mij kan je heel blij maken met een hele namiddag dikke bertha! Mijn lievelingseten is lasagne!! Hmmmmm

Jonah Blondelle

Hey heyyyy!!!
Mijn naam is Jonah en ben 18 jaar. Dit is ook mijn tweede jaar als leiding en mijn eerste jaar als groepsleiding (joepieee). Ik volg volwassen onderwijs en volg daar de richting Humane wetenschappen, net zoals Flo. Wat ik het allerliefste speel is tikkertje en mij kan je enorm laten watertanden door een lekkere hamburger, hmmmm

Aaricia Zijlstra

Hey! Mijn naam is Aaricia en ik ben 18 jaar. Ook ik begin aan mijn tweede jaar als leiding! Ik zit in het 6de middelbaar en studeer de richting gezondheid en welzijnswetenschappen in Brasschaat. Ik zou het liefst van al de hele zondag vlaggenstok spelen en ondertussen vegetarische hotdogs eten, want ik ben vegetarisch!

Chelsea Zvanut

Hallo allemaal! Ik ben Chelsea en ben 18 jaar. Dit is mijn tweede jaar als leiding en mijn eerste jaar als groepsleiding en ik heb super veel zin in dit avontuur! Ik zit in mijn zevende jaar van het middelbaar en studeer de richting thuis - en bejaardezorg/zorgkundige in Hoogstraten. Mijn lievelingsspel is balleke stamp en wat ik het alleralleraller liefste eet is spaghetti!!

Hanne Reijgersberg

Hoi pipeloi! Ik ben Hanne en ben 20 jaar! Ik begin dit jaar aan mijn 4de jaar als leiding (maar vind het nog steeds even fijn!). Ik zit in mijn tweede jaar aan de hoge school en studeer leerkracht kleuteronderwijs op Karel De Grote. Ik zou dagen lang dikke bertha kunnen spelen en eet mijn buikje vol met lekkere frietjes!

Lotte Claeys

Heeyy!! Ik ben Lotte en ben 17 jaar. Dit is ook, zoals bijna iedereen hier mijn tweede jaar als leiding. Ik zit in het 6de middelbaar en volg net zoals Aaricia de richting gezondheid en welzijnswetenschappen op mater dei brasschaat. Ik speel super graag schipper mag ik overvaren en met lasagne kan je me altijd blij maken, maar enkel en alleen als deze vegetarisch is!

Sophie Simons

Helloooo!! Ik ben Sophie en ben 17 jaar, Dit is net zoals bij (bijna alle) andere mijn tweede jaar als leiding. Ik zit in het 6de middelbaar. Ik studeer wiskunde moderne talen op het heilig hart in kalmthout. Ik speel meeega graag tik tak boem en je kan me heel blij maken met een lekker bordje pasta, maaaar deze liefst vegetarisch!