Kalender

Hallo iedereen!

We zijn dit jaar genoodzaakt Heide Live niet door te laten gaan. We willen echter een minst evenwaardig alternatief organiseren voor jong en oud! 

23 april organiseren wij de ‘Dag van Heide’, de dag zal gevuld zijn met spelen, activiteiten en lekkers voor jong en oud. van 9 uur tot 15 uur voorzien we een rommelmarktje waar ook kleine Kalmthoutse ondernemingen hun producten kunnen verkopen. Meer info over inschrijvingen volgt in de tweede helft van februari. 

Chiro Si-Jo voorziet voor iedereen hotdgos, hamburgers en pannenkoeken gedurende de hele middag. En dit aan een hele kleine prijs, ons evenement moet toegankelijk zijn voor iedereen!

Vanaf 17 uur kan je je in 2 shiften inschrijven voor de spaghetti-avond. Dit als vervanging van Kristus Koning, nog altijd met de gedachte van het samenzijn en niet de kas te spijzen! let op, hier moet je je van te voren inschrijven!! meer info volgt snel.

Ook zullen er heel veel spelen voor jong en oud aanwezig zijn. Wat kan je allemaal verwachten?; een springkasteel, levengsrote 4 op een rij, kubbs, badminton, spikeball, circusspullen, je laten schminken door een professionele schminker, nageltje klop, … en dit allemaal gratis!!!

We hopen jullie allemaal te zien op 23 april, heel Heide, Kalmthout en omstreken is welkom!

De leiding van Chiro Si-Jo

Net zoals vorig jaar zetten we de succesvolle plantenverkoop weer voort. Meer info volgt in maart 2022.

Zoals naar goede gewoonte houden we dit weekend ons groepsweekend. We gaan met de hele Chiro op weekend. Zo kunnen de nieuwe leden al eens proeven van ons geweldige zomerkamp! Meer info en inschrijvingen worden begin april verwacht.

1 tot 11 augustus 2022 is ons jaarlijks open kamp, dat wilt zeggen dat iedereen ook buiten de Chiro mee mag op kamp. Zoek je dus nog een kamp voor je kind, contacteer dan zeker de groepsleiding via groepsleiding@si-jo.be en stel je vragen. De inschrijvingen voor het kamp gaan open vanaf eind mei 2022. Er is geen limiet op het aantal personen dus denk er gerust rustig over na!