Christus Koning 2019

Chiro Si-Jo presenteert:

Christus Koning

Het is weer tijd om te smullen, te lachen en vooral om ons te amuseren! Het is weer bijna Christus Koning! Het weekend ziet er als volgt uit:                        

Zaterdag 24 november:

Iedereen is van harte welkom in ons lokaal om smoskes of spaghetti te komen eten. Aansluitend kunnen jullie kijken naar een fantastische show gemaakt door de leden en de leiding. We verwachten jullie om 18u. Inschrijven dient te gebeuren voor maandag 19 november! Inschrijven kan door te bellen naar Wouter (+32489 41 49 34) of via de website www.si-jo.be/christuskoning 

Zondag 25 november

Alle leden worden verwacht om 10u aan de kerk. Als je niet aanwezig kan zijn, laat dan iets weten aan je leiding! Uiteraard wordt iedereen verwacht in zijn uniform (zeker in gele Chiro T-shirt). Ouders en sympathisanten verwelkomen we rond 11u voor de mis.Voor de leden is er aansluitend chiro tot 16u.

Dit jaar nodigen we weer alle ouders en sympathisanten uit om tot half twee te genieten van een heerlijke kom soep. Daarna voorzien we voor de leden nog een supertof groepsspel.

De leden nemen 1 euro en een soepkom mee.

 

Tot dan!

Hanne, Robbe, Sacha, Lex en Wouter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *